Warning: Creating default object from empty value in /var/www/socialive.dk/public_html/wp-content/themes/rhythm/admin/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Teamet – Din Stemme Menu
Tommy

Jeg er uddannet socialrådgiver med 7 års erfaring inden for børne og ungeområdet, både som myndighed og udfører.

Jeg gør en dyd ud af at skabe forståelse og gennemsigtighed i min sagsbehandling, da jeg er af den overbevisning at vi ikke kan skabe en sag om, men med de mennesker vi i vores professionelle dag møder.

Jeg lever og ånder for at bringe barnets / den unges perspektiv med i deres sag, så de får mest muligt ud af kontakten med os professionelle.

Jeg brænder for at skabe forandring via kreative og udfordrende tilgange i min daglige praksis.

Og jeg elsker at undervise. Jeg er siden januar begyndt at undervise i metoden og har oplevet det som ufatteligt givende og spændende, i det det udfordre min tilgang og skærper mit fokus, og understreger at metoden er en procesmetode der kan udvikles af mange forskellige blik, tilgange og fagligheder.

Socialive blev udviklet i 2016 fordi jeg så et behov for optimering af mødeafholdelsen inden for det offentlige felt, således de konflikter der omhandlede misforståelser blev minimeret.

Mit største fund var i februar 2018 hvor jeg, i forbindelse med en børnesamtale, tog det første skridt mod Din Stemme, som i dag er testet med over 55 børn og unge